Всю Україну приголомшило жорстоке вбивство 11-річної Даші Лук'яненко. Дитину шукали 6 діб й залучили сотні поліцейських, військових Нацгвардії та волонтерів. Тіло дитини виявили на території одного з домогосподарств у селі Іванівка Одеської області. Поліція оголосила підозру 22-річному Миколі Тарасову, його визнали винним.

Прес-служба Національної поліції Одеської області опублікувала відео, на якому вбивця зізнається у скоєному.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео Тарасов зізнався, що вбив Дашу після того, як завів її в будинок.

"Побачив на базарі. Коли вона йшла з базару, я її завів до хати. Вбив в будинку. Просто взяв і вбив. Руками",- заявив Тарасов.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Згідно з описом до відео, суд врахував всі зібрані слідством докази провини затриманого" і задовольнив клопотання слідчого, обравши Тарасову запобіжний захід у вигляді арешту терміном на два місяці без права внесення застави.

Зазначимо, що поліція встановила, що 22-річний Микола Тарасов в той день побачив Дашу на ринку, дочекався, коли вона йтиме повз його двір і затягнув її в будинок. Хлопець роздяг дівчинку і спробував зґвалтувати, а коли вона почала чинити опір – почав душити, завдав кілька поранень гострим предметом, після чого зв’язав ноги скотчем, надів на голову пакет, замотав кульок скотчем, прив’язав до ніг каміння і скинув в туалет. Тіло Даші виявили у 3-метровій вигрібній ямі. Її руку намацали у нечистотах, вона була повністю оголена. Лише у вухах дівчинки залишилися сережки, а на ногах - сандалі.

Нагадаємо, 13 червня під Одесою зникла 11-річна Даша Лук'яненко - дівчинка пішла на заняття в танцювальний гурток, але додому так і не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові безслідно зникла 13-річна дівчинка.

Також Знай.ua писав, вбивство Даші Лук'яненко обросло новими деталями: цинізм підозрюваного вразив навіть досвідчених копів.