Кричущий випадок стався в Маріуполі. Чоловік намагався зґвалтувати 11-річну дівчинку і погрожував їй ножем. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України та начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін в Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він зазначив, що чоловік завів дівчинку в технічне приміщення. А допомогли поліції зловити збоченця діти.

"... в Маріуполі з допомогою дітей затриманий житель Маріуполя, 1992 р. н., який намагався скоїти розпусні дії стосовно неповнолітньої, 2008 р.", - написав Аброськін.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відомо, що потерпіла спрямовувалася на комп'ютерні курси.

"Покидьок під загрозою ножа завів дитину за технічне спорудження школи №27, де намагався зґвалтувати неприроднім шляхом, але це подія побачив місцевий житель і викликав наряд поліції", - додав заступник голови Нацполиции.

Він зазначив, що наряд патрульної поліції затримав покидька, у нього вилучили ніж.

Раніше повідомлялося, що в Запоріжжі поліцейські розкрили страшний преступление. Зловмисник, який у під'їзді будинку напав на малолітню дівчинку, до того ж зняв зґвалтування на телефон. Про це сказано в повідомленні відділу комунікації поліції Запорізької області.

"21 червня до Хортицького відділення поліції надійшла заява від чоловіка, який повідомив, що невідомий вступив у статеві стосунки з його неповнолітньою дочкою проти її згоди", – відзначили в поліції.

Нагадаємо, українців закликають підписати петицію за хімічну кастрацію педофілів.

Як повідомляв Знай. ua, мерзенні деталі з збоченцем позбавили Україну дару мови.

Також Знай. ua писав, що у Львові жінку з немовлям загризла зграя собак.