Погода в Україні у вівторок, 25 червня, буде знову спекотною. Проте в деяких регіонах України стовпчики термометра показуватимуть трохи нижчі позначки, пише 24.

Максимальна температура повітря високої ще буде залишатися на Півдні і Сході України, пише синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Зміна повітряних мас в Україні розпочалася. Із сильно спекотної на милосерднішу, з нижчою температурою повітря. Навіть...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 24 juni 2019

Там повітря прогріється до +30 +34 градусів. У більшості областей очікується +27 +32 градуси, а в Карпатах – +20 +25 градусів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Вночі буде краще: +16 +20 градусів, у південній частині, на Сході та в більшості центральних областей +19 +24 градуси, на Заході +13 +18 градусів", – повідомляє Діденко.

На Півдні, швидше за все, пройдуть дощі. Там можливі навіть грози з градом.

А от у Києві у вівторок, 25 червня, можна не брати з собою парасольки – буде сухо. Стовпчики термометра показуватимуть +27 +29 градусів.

Нагадаємо, народний синоптик поділився "пекельним" прогнозом.

Як повідомляв Знай. ua, українців попередили про пекельної аномалії, стихія влаштує шоу.

Також Знай. ua писав, що безжалісне сонце змусить Україну палахкотіти пекельним вогнем.