Популярний український блогер Роман Скрипін розповів у ефірі програми "Право на владу" свої погляди на політичну ситуацію, а також дорікнув главі партії "Сила і честь" Ігорю Смешку в тому, що керівник штабу його політичної сили Дмитро Гордон пропагував "русскій мір", пише Політека.

Під час обговорення проблеми інформаційної безпеки Скрипін "пройшовся" по персоналіях. Зокрема, він заявив, що Гордон займався пропагандою "русского міра", запрошуючи в Україну "всю цю наволоч", згадавши Кобзона і Кашпіровського. Пригадав і спільні фото Медведчука, який пропагував окупацію в Україні, з пані Геращенко. Також блогер підкреслив, що діяльність "кращого" на думку Гордона журналіста Шустера не відповідає етикету даної професії. Не оминув увагою і Ігоря Смешка.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Пане Смешко, ваш керівник штабу роками, десятиліттями пропагував рускій мір, запрошуючи всю сволоту сюди, й брав у них інтерв’ю. Його кумир - Кобзон покійний, не царство йому небесне абсолютно. Його кумир - Кашпіровський. Всі решта оця буза, яка нам не потрібна. Зараз ви говорите про проукраїнськість. Так от - воно культивувалося все тут! Коні бігали по колу, коням було весело. Він вважає, що Шустер - найкращий журналіст. Да ніфіга він не найкращий журналіст. Люди потрапляли в студію за гроші. Це називається проституція", - різко звернувся Роман Скрипін.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Українці не стримують емоцій у коментарях під відео, підтримуючи позицію українського блогера.

"Скрипін, молодчина, рубає з плеча, тому, що накипіло!", "100% прав!", "Смешко не СБУ-шник, він совковий КДБ-іст.", "Рома, дякую! Я знав, что Смешко - кандон, але воно ще й повне лайно. Полiтичне!" - пишуть українці.

Нагадаємо, люди Ахметова, Порошенка та Януковича: хто насправді йде до Ради від партії Смешка.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", українці оцінили партію Смешка: "Концерт в будинку престарілих".

Також "Знай.ua" писав про те, що Сергій Притула йде на парламентські вибори.