9-річного Захара Черевко вбив родич 22 червня у Києві в Дарницькому районі, розповіла про життя хлопчика і його вбивці, а також про те, чому це могло статися.

Як відомо, убивцею дитини виявився родич – брат нового чоловіка матері 30-річний Ярослав, брат вітчима дитини. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

У повідомленні говориться, що досудове слідство встановило, що мотивом злочину стало бажання підозрюваного помститися своєму братові і його цивільної дружини.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Того злощасного вечора зловмисник дочекався хлопчика біля його будинку і запросив купатися на озеро Вирлиця. Хлопчик погодився, але коли вони прийшли на озеро, підозрюваний підійшов до дитини зі спини і почав наносити численні удари ножем в область шиї, спини і тулуба. Поліція нарахувала близько 30 ударів.

Жителі двору, де жив Захар, в шоці. "Це був дуже хороший і товариський хлопчик”.

Копи уточнюють, що потім послідували удари молотком в область голови. Від отриманих травм ребенко помер на місці.

Зловмисник спробував приховати сліди злочину, прив'язавши камінь до ніг дитини і кинувши його тіло в воду. Тим не менш, тіло дитини на наступний день вдалося виявити.

Підозрюваному інкримінують умисне вбивство малолітньої дитини, за яке йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК).

Місцева прокуратура готує клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, спливли звірячі подробиці смерті 9-річного Захара Черевко: "Він товаришував зі своїм же душогубом, любив його".

Як повідомляв Знай.ua, трагедія з 9-річним Захаром Черевко у Києві: у справі спливла найрідніша людина, несила повірити.

Також Знай.ua писав, що у Києві серед білого дня намагалися вкрасти дитину на очах у матері.