На окупованій бойовиками так званих "Л/ДНР" і російськими військовими території Луганської і Донецької областей продовжує погіршуватися соціально-економічна ситуація. Зокрема, на Старобешівській ТЕС робочим більше двох місяців не виплачують зарплату.

Донбас
Донбас

У зв'язку зі складною ситуацією по платежах населення за енергоносії, окупаційна адміністрація "Л/ДНР" має намір протягом найближчих двох місяців збільшити комунальні тарифи для населення на 20-30%. Даний крок окупантів фактично нівелює вже оголошене окупантами "підвищення зарплат у бюджетній сфері" та "підвищення пенсій" (планується збільшити на 25%).

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також стало відомо, що на відчуженій окупантами Старобешівській ТЕС (одному з основних виробників електроенергії на окупованій території), заборгованість по зарплаті окремим категоріям робітників перевищила вже два місяці. Окупаційна адміністрація відзначає "істотне підвищення протестних настроїв у трудовому колективі станції".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Донбас
Донбас

Російські окупанти запровадили нові правила перетину лінії розмежування для населення. Цей факт спровокував різке ускладнення процесу перетину для пересічних мешканців і призвело до утворення кілометрових черг на КП бойовиків. Збільшення часу проходження "перевірок" в спекотну погоду викликає різко негативну реакцію у місцевого населення. Часто трапляються ситуації, що люди помирають просто у чергах.

Нагадаємо, Путін роздає на Донбасі російські паспорти, але чомусь ніхто не поспішає.

Як повідомляв Знай. ua, українські захисники "підчистили" ряди окупантів.

Також Знай. ua писав, що експерт попередив, що війна на Донбасі може отримати несподіване продовження.