В Україні ввели обов'язкову вимогу для парковок - обладнати зарядками для електрокарів мінімум 5% машиномісць. Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Так, зміни вступлять в силу вже з 1 липня 2019 року. Як відомо, останнім часом кількість електрокарів в Україні різко зросла: якщо в 2015 році їх налічувалося всього 500, зараз ця цифра вже 13 тисяч. Як повідомляється, навесні 2019 року попит на електромобілі збільшився на 67%.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Міноборони оголосили про плани, за якими вже до 2030 року всі парковки України будуть повністю облаштовані для зарядки електрокарів.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадаємо, на Осокорках у Києві від шляхопроводу відвалився шматок і впав на машину, яка їхала під ним.

Раніше Знай.ua повідомляв, незабаром на патрулювання вулиць Львова заступить новий підрозділ поліції - мотопатруль.

Також Знай.ua писав, автогігант BMW виводить на ринок нового гравця в сегменті преміальних чотирьохдверок - BMW 8-Series Gran Coupe 2020.