Предстоятель УПЦ МП Блаженніший Митрополит Онуфрій та всі православні віруючі УПЦ отримали слова підтримки від представників десяти помісних православних церков.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соцмережі Facebook Центру інформації УПЦ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Синод ПЦУ
Синод ПЦУ

Наводяться слова митрополита Тамасосського Ісаї (Кіпрська Православна Церква), єпископа Гайновского Павла (Польська Православна Церква), архієпископа Празького Михайла (Православна Церква Чеських земель і Словаччини), протоієрея Іоанна Піцури (Румунська Православна Церква) та протоієрея Назарія Полатайко (Православна Церква в Америці).

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Онуфрійя у день урочистостей на честь його небесного покровителя - преподобного Онуфрія Великого, нагороджено Священним Синодом УПЦ - орденом святого апостола Андрія Первозванного. Як повідомляє Центр інформації УПЦ, нагородження Блаженнішого за пастирську працю відбулося після святкової літургії у Києво-Печерській лаврі.

Нагадаємо, Епіфаній терміново скликав синод: що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа у Єпіфанія зробили термінову заяву.

Знай.uа писав, таємну домовленість Порошенка з Варфоломієм розсекречено.