Колишнього учасника вокально-інструментального ансамблю "Пісняри" відомого на пострадянському просторі колективу, знайдено мертвим пише Політека.

Про смерть гітариста Аркадія Іванівського повідомив адміністратор форуму групи в мережі Олег Верещагін 24 червня. За попередніми даними, артист ттрагічно загинув у віці 59 років, потонув в річці у Мінську.

"Останній гітарист "Піснярів" до розпаду Аркадій Іванівський потонув. Подробиці поки невідомі", - написав він, зазначивши, що про смерть повідомив Олександр Попроцький з Мінська.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Трохи згодом була озвучена версія, що під час плавання у артиста не витримало серце.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Івановський мав звичку вранці до роботи їздити на автомобілі купатися. Ось під час чергового запливу не витримало серце", – передають слова близьких музиканта ЗМІ.

Прощання з гітаристом відбудеться у середу, 26 червня, в Мінську. Всіх, хто захоче в останній раз побачити артиста, будуть чекати в 14:00 в ритуальному залі на вулиці Ольшевського. У серпні музикантові виповнилося б 60 років.

Нагадаємо, рік боровся зі страшною хворобою: пішов з життя культовий український актор і кумир мільйонів.

Як повідомляв портал Знай.uа, передчасно помер культовий музикант: "став легендою ще за життя".

Також Знай.uа писав про те, що не стало легенди мильних опер. На 55 році життя померла знаменита мексиканська актриса Едіт Гонсалес.