Помер легендарний радянський актор Андрій Харитонов. Його не стало на 60-му році життя.

Про смерть Харитонова повідомив у соціальній мережі Facebook режисер-документаліст Віталій Манський. Пізніше цю інформацію підтвердила й дружина Харитонова Ольга Смирягіна.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Не стало Андрія Харитонова... Мої співчуття всім, хто його пам'ятає і любить", - написав він, підкріпивши до посту фото актора, зроблене рівно 40 років тому, під час зйомок "Овода" у Львові, коли режисер тільки познайомився з Андрієм Ігоровичем.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Андрій Харитонов помер через важку недугу - він хворів на рак. Поховають культового актора у Києві, де він і народився.

"Андрія сьогодні не стало... Пішов з життя всіма улюблений, талановитий і надзвичайно красивий чоловік. Низький уклін його колег по театру, друзям, глядачам, які допомогли нам прожити цей страшний рік", - написала дружина померлого Харитонова в соцмережі.

Славу Харитонову принесли такі картини, як "Овід", "Таємниця Чорних дроздів", "Людина-невидимка" та іншими. У 1980-х роках цей фатальний красень-інтелігент був справжнім секс-символом.

У кінці травня 2018 року Андрій Харитонов був госпіталізований до реанімації столичної клініки. За попередньою інформацією, стан здоров'я актора оцінювався як критичний. Хоча відомості про діагноз не афішувалися, передбачалося, що в Андрія Харитонова рак шлунка. Він піддавався неодноразовому хірургічному втручанню.

Нагадаємо, сучасні судмедексперти розкрили причину смерті геніального українського композитора Івасюка. Лише через 30 років світу відкрили правду.

Як повідомляв портал Знай.ua, передчасно помер культовий музикант: "став легендою ще за життя".

Також Знай.ua писав про те, що не стало легенди мильних опер. На 55 році життя померла знаменита мексиканська акторка Едіт Гонсалес.