В аквапарку Ужгорода потонув семирічний хлопчик. Його на відпочинок привезла тітка. Вона стверджує, що відвернулася в інший бік, коли хлопчик зник з її поля зору. Дитину витягнули з води інші відвідувачі аквапарку, але врятувати її не вдалося.

Усе село прийшло на похорон, аби попрощатися із 6-річним хлопчиком, повідомляє ТСН.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Трагедія сталась у вівторок, 25 червня. Хлопчик з села Довге Іршавського району відпочивав в басейні зі своєю 36-річною тіткою, мешканкою Ужгорода. Дитина купалася в басейні для підлітків. Однак жінка в якийсь момент відволіклася. 6-річного хлопчика витягнули відпочиваючі і відразу викликали "швидку".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Хлопчика витягнули з дна басейну. Першу медичну допомогу надав медик аквапарку. Після цього "швидка" госпіталізувала дитину, але він так і не прийшов до тями.

аквапарк

Власник аквапарку в трагедії звинувачує саме жінку, яка залишила дитину без нагляду. Але слідство зацікавило й дещо й інше - чому рятувальники, які чергують біля басейнів, не помітили, як тоне хлопчик. Поки правоохоронці кваліфікували смерть хлопчика як нещасний випадок.

Нагадаємо, поліція б'є на сполох через викрадення дітей: вісім тисяч зникли, сотні – убиті.

Як повідомляв Знай.ua, трагедія з 9-річним Захаром Черевко у Києві: у справі спливла найрідніша людина, несила повірити.

Також Знай.ua писав, що в курортній зоні селища Кирилівка у Запорізькій області загинув 36-річний чоловік. Багатодітний батько не роздумуючи кинувся в море, на порятунок дітей.