Українська співачка Ірина Білик активно веде свій блог, де ділиться з шанувальникам дуже відверте. Також артистка часто влаштовує цікаві опитування. Так, нещодавно вона поставила фанатам цікаве запитання. І воно стосується її колишнього кохання - Діми Коляденка.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Білик поцікавилась у шанувальників, як би могла називатися їхня з Дмитром політична партія, якщо вони вирішили б податися до ВР. Це неабияк заінтригувало підписників.

"Ви одягаєте окуляри для того, щоб ви не бачити чийсь погляд або хтось не бачив ваш?", − написала співачка, опублікувавши своє фото в окулярах з великими квадратними склами і цікавою оправою.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Ірина Білик натякнула на весіллясвого сина Гліба, якого вона також перед цим зворушливо привітала з двадцятиріччям.

Нещодавно український шоу-бізнес сколихнула звістка про те, що Діма Коляденко освідчився своїй екс-дружині Ірині Білик.Тоді співачка просто втратила дар мови, та в інтерв’ю "Ранку з Україною" прокоментувала такий вчинок свого колишнього чоловіка.

"Я сама шокована. До нашої пари завжди були прикуті пильні погляди прихильників. Та я не знала, що Діма готує саме такий сюрприз. Звичайно, сказала, що подумаю", – зазначила Ірина Білик в інтерв’ю каналу "Україна".

Нагадаємо, похресниця Ірини Білик Аліна Гросу показала своє розкішен весілля.

Як повідомляв портал Знай.ua, спливли скандальні подробиці нового кохання Віктра Павліка та молодої його помічниці.

Також Знай.ua писав про те, що Ані Лорак розповіла про нове кохання, яке назвала своєю релігією.