Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка активно будує кар'єру в Росії заінтригувала фанатів новою публікацією. Жінка зізналася у головному почутті. Відповідне фото з'явилося в Instagram співачки.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кілька днів тому в Мережі з'явилася інформація про роман Лорак з колишнім чоловіком співачки Tayanna – музикантом Єгором Глібом. Однак ніхто з них прямо не підтвердив роман.

"Я в любові", - написала Лорак.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Однак це було присвячене не нового роману, а пісні Ані Лорак, яку вона презентувала

З нагоди прем'єри нової пісні Кароліна розмістила в соціальній мережі нове фото.

"Кохання – це моя релігія. Любов – це те, що сповнює моє серце зараз. Любов – це те, заради чого варто жити, а не існувати", - написала артистка.

Свій образ Лорак доповнила світлим сукнею і босоніжки на шпильці, її волосся красиво випрямлені, а на обличчі легкий макіяж.

"Божеееее😍❤️ скільки щастя в цьому відео. Така ніжна пісня, навіть просто уривок дуже надихає. Ви не уявляєте, як я радію, коли ваші очі так світяться, коли ви посміхаєтеся!!! ❤️❤️❤️❤️Це дуже зворушливо", "ЛЮБЛЮ, це просто БОМБА, буде хіт цього літа, КАРОЛІНА ❤️🙌", " Скільки років вже минуло з Ранкової Зірки, а ти все така ж красива))", " Ми дуже чекаємо😍🔥 Ніжна ви така❤️ Щастя– бачити вас сяючою❤️", " Інфаркт 💣💣 ", - пишуть шанувальники хвалебні коментарі.

Нагадаємо, Ані Лорак зізналася в любові, фани не стримують емоцій.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак нарешті здивувала мережа не голим задом.

Також Знай. ua писав, що Лорак у сукні без ліфчика вивалила принади і просить оцінити.