Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує в дуже нескромному образі. Схоже, дівчина вийшла на прогулянку, вона зображена з коктейлем в руках на літньому майданчику ресторану в Італії. На прогулянку Аліна наділа оригінальний барвистий комбінезон, який підкреслив її ідеальну фігуру і тендітні плечі. У підписі до фотографії Гросу поскаржилася на спеку в Італії, куди приїхала святкувати власне весілля.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.