В Національній комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЭКУ) відреагували на скасування дешевого нічного тарифу на електроенергію.
Про це пише "t.ks.ua".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У відомстві заявили, що не будуть скасовувати нічний тариф на постачання електричної енергії для побутових споживачів, які мали вступити в силу вже з 1 липня 2019.
Про це розповів голова правління "Житомиробленерго" Олексій Шекета, повідомляє прес-служба НКРЭКУ.

"НКРЭКУ повідомляє, що тарифи на електроенергію для побутових споживачів (населення), диференційовані за періодами часу (нічний тариф), продовжать діяти після 1 липня 2019 року", - говорять в НКРЕКП .

До цього в ЗМІ з'явилася інформація, що голова правління "Житомиробленерго" Олексій Шекета заявив про скасування "нічного тарифу" для населення з 1 липня 2019 року.
Нагадаємо, популярний мобільний оператор своїми тарифами загнав українців у боргову пастку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в уряді визначили максимальний тариф на опалення в 2019 році.

Також портал Знай.ua писав, що відповідно до закону "Про ринок електроенергії" енергопослуги клієнтам в Україні будуть надавати дві різні компанії — оператор системи розподілу і компанія-постачальник електроенергії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще