У ніч на 28 червня і під ранок поблизу Донецька були чутні потужні розриви снарядів, залпи гармат і стрілянина.

Бій тривав кілька годин і не на жарт перелякав місцевих жителів, вони розповідають про свої враженнями в соцмережах, публікують записані відео та діляться тривогою.

Люди пишуть, що почалося все ще ввечері, 27 червня, коли кулеметно-автоматна стрілянина була чутна близько 20:00, а близько опівночі лунав рев техніки. Під ранок почався гуркіт великих калібрів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це, зокрема, повідомив проукраїнський блогер Necro Mancer в Twitter.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також і інші очевидці кажуть, що чутно було стрілецьку зброю упереміш з залпами артилерії.

Такий "подарунок" терористи "ДНР" могли влаштувати до Дня Конституції. 27 червня ворог 34 рази порушив режим припинення вогню, застосовуючи при цьому артилерійські системи калібру 152 і 122 мм, міномети калібру 120 і 82 мм, гранатомети, озброєння БМП, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Нагадаємо, після відведення військ в районі Станиці Луганської українські захисники встигли зайняти досить вигідні позиції і створюють всі умови для відбиття можливих атак з боку терористів.

Як повідомляв портал Знай.ua, ЗСУ героїчно відвоювали ще одну висоту, завдали ворогові нищівного удару

Також Знай.ua писав, Зеленський підписав історичний указ щодо іноземців, які захищали Україну