Терористи "ДНР" визнали втрату контролю над важливою висотою в районі Новоазовська Донецької області. Тепер вона знаходиться під контролем Збройних сил України.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомляє пропагандистський Telegram-канал "Народна Правда - Донбас".

При цьому керівництво російських бойовиків довгий час запевняв, що висота знаходиться під їх контролем. Проте нещодавно правда розкрилася.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Один з підрозділів бойовиків поніс значні втрати, коли намагався відбити дану ділянку у Збройних сил України.

При цьому після того, як на Донбасі в районі Станиці Луганській сталося відведення військ українські захисники встигли зайняти досить вигідні позиції і створюють всі умови для відбиття можливих атак з боку терористів.

Про це стало відомо завдяки заявою заступнику командувача Об'єднаними силами Богдана Бондаря, пише прес-служба операції Об'єднаних сил в соціальній мережі Facebook.

ОФІЦІЙНИЙ КОМЕНТАР ПРЕДСТАВНИКА КОМАНДУВАННЯ ООС

Заступник командувача операції Об'єднаних сил про виконання заходів 1 етапу розведення сил та засобів на ділянці №1 "Станиця Луганська"

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 26 juni 2019

"Ніякого залишення позицій не відбулося. Наші підрозділи поліпшили становище, зайняли вигідні рубежі, тим самим створюють належні умови для подальших дій і по обороні, і по утримуванню певних позицій в Станиці Луганській", заявив Бондар.

Нагадаємо, українські воїни майстерно зломили путінських шавок, потужне відео з околиць Донецька.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський підписав історичний указ за іноземцям, які захищали Україну.

Також Знай. ua писав, що українка рік оплакувала сина-атошника і отримала повідомлення "Мамо, я живий!".