В ніч на суботу в Оболонському районі Києва група чоловіків влаштувала бійку зі стріляниною в кафе Каспій. Через кілька годин поліція затримала п'ятьох кавказців, повідомляє Інформатор 29 червня.

"За словами відвідувачів закладу, на танцполі ресторану посварилися двоє чоловіків, і зав'язалася бійка, в ході якої хлопець кавказької зовнішності дістав ніж. Його повалили на підлогу і вивели на вулицю відпочиваючі, але на цьому все не закінчилося. Через 15 хвилин агресор повернувся в ресторан на автомобілі з чотирма товаришами", – йдеться у повідомленні.

Відзначається, що група людей забігла всередину і почала новий етап конфлікту з застосуванням газових балончиків і зброї. Одному чоловікові нападники вистрілили в ногу. Після цього чоловіки кавказької зовнішності сіли в чорний Seat і зникли. На місці працювала поліція Оболонського району, а для пошуку підозрюваних у місті ввели оперативний план Сирена.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Підозрюваних затримали через кілька годин у Дніпровському районі на вулиці Андрія Малишка. У салоні машини також знаходилося дві дівчини, у яких патрульні виявили речовини, схожі на наркотики.

"За наявною інформацією, ці особи можуть бути причетні до ще кількох розбоїв, в тому числі на території Гідропарку... Всі учасники інциденту доставлені у відділення поліції для подальшого розгляду", – пише видання.

Нагадаємо, що в Києві затримали чоловіка, який в приміщенні кафе забрав з ящика для пожертвувань гроші і зник з місця злочину.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про розгорнуту схему темного бізнесу у Львові.

Також портал "Знай.uа" повідомив про те, що на Харківщині 4 грабіжників здійснили злочин вночі.