Українці очолили рейтинг "найсексуальніших націй світу". Опитування проводила туристична компанія Big 7 Travel.

Про це йдеться на сайті компанії.

Відзначається, що участь в опитуванні взяли приблизно 1,5 млн людей, що відвідували сторінки компанії Big 7 Travel в соціальних мережах.

“У українців вражаюча зовнішність, тому вони з легкістю очолюють наш рейтинг 2019 року. Хто з цим не погодиться? Не дивно, що саме з цієї країни походить так багато моделей”. йдеться в опублікованому рейтингу

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що учасники опитування трактували слово "сексуальний" так, як вважали за потрібне самі. Ніякого додаткового пояснення терміна на сайті не було. Вони додатково відзначили, “Хоча, згідно надійному словнику англійської мови Merriam-Webster, “сексуальний” означає “у загальному привабливий або цікавий”.

Нагадаємо, раніше в Києві визначили переможницю конкурсу "Краса Країни 2019", яка представить Україну на Mrs GLOBE 2019 в Китаї.

Як повідомляв портал "Знай.uа", співачка і актриса Аліна Гросу влаштувала на весіллі показ мод.

Також "Знай.uа" писав, що зірки "Кварталу 95" виступлять на безкоштовному фестивалі KvartalFest в 19 містах України.