У селищі Черняхів (Житомирська область) шестирічна дівчинка нанесла кульове поранення своїй десятирічній подрузі під час гри.

Пневматичну гвинтівку, яка, швидше за все, була заряджена діти знайшли на подвір’ї одного з місцевих жителів.

Під час забавок гвинтівка вистрілила, у результаті чого десятирічна дівчинка отримала пневмострільну рану плеча. Зараз стан постраждалої задовільний, її життю нічого не загрожує.

Власник зброї розповів, що використовував її для того, аби відлякувати птахів від дерев і добровільно видав гвинтівку поліцейським.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Відомості про події внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження). З’ясовуються усі обставини події.

Нагадаємо, що в Києві затримали чоловіка, який в приміщенні кафе забрав з ящика для пожертвувань гроші і зник з місця злочину.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про розгорнуту схему темного бізнесу у Львові.

Також портал "Знай.uа" повідомив про те, що на Харківщині 4 грабіжників здійснили злочин вночі.