В Україні у неділю, 30 червня, проходять вибори в 66 об'єднаних територіальних громадах (ВІДГ). Про це повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко на своїй сторінці в Facebook.

"Парламентські передвиборні перегони – звичайно, важливо, але сьогодні - головні вибори - вибори в ОТГ! Сьогодні народжуються ще 66 громад з новими повноваженнями і можливостями", - написав Зубко.

За його словами, жителі громад оберуть "менеджерів і керівників, з якими разом будуть будувати своє майбутнє – успішне та європейське".

Парламентські передвиборчі перегони – звісно важливо, але сьогодні – найголовніші вибори – вибори в ОТГ! Сьогодні...

Geplaatst door Геннадій Зубко op Zaterdag 29 juni 2019

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Зубко зазначив, що перші вибори депутатів і голів місцевих рад ОТГ пройдуть у 19 областях України. Зокрема, у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківської, Київській, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській області.

Він зазначив, що в неділю також пройдуть додаткові вибори 30 депутатів місцевих рад (14 сільських, 16 селищних), які приєднуються до ВІДГ. Зокрема, у Вінницькій, Житомирській, Запорізькій, Луганській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській областях.

Нагадаємо, у Зеленського шокували заявою про коаліцію з "Голосом" Вакарчука.

Як повідомляв Знай. ua, Вакарчук заманював Притулу в "Голос" більше року.

Також Знай. ua писав, що Вакарчук придумав "геніальний" план повернення українських моряків.