Наступного тижня в Україні очікується спекотна, суха і сонячна погода.

Цю інформацію на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, завтра, 1 липня, в Україні температура знову підніметься до +30 градусів і протримається до 2 липня, а починаючи з середи спека почне зміщуватися на південь.

В Києві 1 липня погода буде спекотною, а в середу, 3 липня, температура знову знизиться.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Завтра у столиці - ясно, у вівторок - місцями дощ, гроза". Наталка Діденко

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, 30 червня, в Україні, крім західних та більшості районів північних областей утримуватиметься надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

"У понеділок, 1 липня на півночі та сході сухо, зате дощів і гроз варто чекати в західних областях (крім Закарпатської). Температура повітря продовжить рости: на заході вдень 28-32 градуси, у центрі 27-30, на півночі 25-28 градусів, на сході 23-26, і у південних регіонах 26-31 градус вище нуля". йдеться в повідомленні

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у столиці відчутно посвіжішає - відразу до +17...+23. Відбудеться це на довгих вихідних до Дня Конституції - 28-30 червня.

Також портал "Знай.uа" писав, що у четвер, 27 червня, Київ накрив справжній погодний апокаліпсис - після нещадної спеки вулиці міста охолодив нестримний злива.