На початку липня в Україні встановиться комфортне тепло. Про це повідомляють синоптики Гідрометцентру.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В Україну в понеділок, 1 липня, повернеться спекотна погода. Однак спека протримається зовсім короткий проміжок часу і синоптики запевняють, що вже 2 і 3 числа встановиться комфортна температура.

У понеділок, 1 липня, практично в усіх регіонах України утримуватиметься суха і сонячна погода. Стовпчики термометрів знову досягнуть позначки в +31-33 градусів. На сході країни буде трохи прохолодніше – до +29.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У вівторок, 2 липня, жарко буде тільки на півдні України і в Криму. Місцями температура повітря там буде досягати +35 градусів. На решті території країни встановиться прохолодний фронт, максимальна температура буде до +28 градусів. Можливі опади у вигляді грозових дощів.

У середу, 3 липня, дощі з грозами будуть лише на сході України. На решті території буде сухо. Температура повітря знизиться ще на пару градусів.

У четвер, 4 липня, жарко і сухо буде лише на півдні України. На решті території країни встановиться комфортна погода, а повітря прогріється до +21-26 градусів. Опадів не очікується.

Нагадаємо, погода на липень змусить українців зненавидіти літо.

Як повідомляв Знай. ua, синоптик розповіла, кому вдасться послухати жаб.

Також Знай. ua писав, що стихія приготувала українцям крижаний душ, кому пощастить.