Українським водіям заборонили "ходити наліво"

З'явилася досить цікава інформація для українських водіїв. Відомо, що в Україні планують заборонити крайні ліві повороти на трасах і хочуть проектувати їх на нових трасах через зустрічний потік транспорту.

Свої ініціативи чиновники пояснюють статистикою аварійності. І додають, що в діючих містобудівних нормах "Автомобільні дороги" взагалі немає ніякої прив'язки до щільності потоку при організації лівих поворотів.

Разумков зробив важливу заяву про нового генпрокурора

Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що президент Володимир Зеленський назве свою кандидатуру на посаду генерального прокурора тільки після відставки чинного глави відомства Юрія Луценка.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Парламент міг би зробити те, що він може зробити, - нарешті відправити Юрія Віталійовича у відставку і дати можливість новообраному українському президенту хоча б подати ту кандидатуру, яку він буде вважати потрібною", - сказав Разумков.

"Слугу народу" атакує армія клонів

"Слуга народу" подала позов до ЦВК з вимогою вказати у виборчих бюлетенях інформацію про безпартійність "кандидатів-клонів", які збрехали про свою приналежність до партії.

"Слуга народу" вимагає, щоб ЦВК в бюлетенях вказала, що ці кандидати є безпартійними. Суд розгляне позов сьогодні.

Українців залишать без субсидій

Уряд України щорічно вносить безліч поправок до Положення про порядок призначення житлових субсидій з метою спрощення цього порядку. Так, в 2015 році було внесено 6 поправок, в 2016 - 3, у 2017 - 4, в минулому році внесли 5 поправок, а в цьому вже встигли 2.

Відповідно, документ перетворився з невеликого і нескладної в абсолютно незрозумілий 38-листовий талмуд.

Вибори в Україні ще не пройшли, а Вакарчук вже "здувся"

Лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вирішив податися у велику політику і очолив партію "Голос", яка балотується у Верховну Раду України на дострокових виборах і має чималі шанси потрапити туди.

Нещодавно Вакарчук заявив, що не виключає можливості перейти працювати у виконавчу владу.

"Якщо ми йдемо у владу, якщо ми йдемо в політику, то ми хочемо брати на себе відповідальність. Ми не йдемо у Верховну Раду для того, щоб стояти на трибуні, проголошувати пусті промови, як багато політиків і говорити: "Ми ніякого відношення до ситуації в державі не маємо", - зазначив Вакарчук.