Проблемою дівчат та жінок будь-якого віку є целюліт, адже він крім шкоди для здоров'я приносить ще й чималий дискомфорт.

Однак нещодавно Уляна Супрун спростувала чутки про те, що целюліт це хвороба, а звичайне фізіологічне явище, проте і запускати його не варто. Виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я України, зазначила, що целюліт може з'явитися навіть у чоловіків, але набагато рідше, аніж у жінок.

За словами Супрун усі косметичні засоби проти целюліту малоефективні і не дають бажаного результату, а тому всі процедури потрібно робити дуже часто.

Пані Супрун розповіла декілька порад щодо боротьби з целюлітом, зокрема це: лазерна корекція структури жирової тканини; постановка банок; лімфодренаж і масаж. Також порадила робити силові вправи, більше рухатися та переважно ходити пішки , не носити білизну, що сильно передавлюють фігуру, їсти корисну їжу, викроистовувати кавову гущу як скраб для тіла, а також не зловживати шкідливими звичками, в перчу чергу курінням, адже воно явлється не тільки проблемою у боротьбі з целюлітом, а й несе в собі загрозу судинних захворювань.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Супрун розповіла, як подолати запах поту.

Раніше Знай.ua повідомляв, Супрун розповіла головні міфи про захворювання.

Також Знай.ua писав, Супрун здивувала заявою про яблука.