Дружина принца Гаррі, колишня американська акторка Меган Маркл, яка молодості встановила собі грудні імплантати, нещодавно їх позбулась.

Про це повідомляє РБК Україна.

Меган Маркл видалила штучні груди, які були зроблені заради акторської кар'єри.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Мережу облетіли старі знімки з американкою, які здивували всіх фанатів. На фото видно, що принади Маркл значно відізняються розміру від тих, що ми можемо бачити зараз.

Як відомо, її природний розмір грудей набагато менший від того, що на знімках.

ЗМІ висунули різні припущення, найпопулярнішою версією стало те, що займаючись акторьскою кар'єрою Меган збільшувала груди.

До герцогині Сассекской прикута увага всього світу. Мільйони фанатів вивчили буквально кожен факт з життя новоспеченої матері, проте ці фотографії довгий час не викликали інтересу. В мережі з'явились фото Маркл, підтверджують те, що вона робила пластичну операцію. Мова йде про збільшення грудей.

Сама Меган жодного разу не коментувала ці фото. Проте на фотографіях, які були зроблені пізніше, яскраво видно, що розмір грудей герцогині Сассекской значно зменшився.

Нагадаємо, що Єлизавета II не покликала Меган Маркл на головне свято року.

Як повідомляв портал Знай.ua між принцами Гаррі і Вільямом стався фатальний розкол.

Нагадаємо, стало відомо, хто в королівській родині є улюбленцями Єлизавети II – це не принц Гаррі і Меган Маркл і не принц Вільям з Кейт Міддлтон.