Стало відомо, хто в королівській родині є улюбленцями Єлизавети II. Як з'ясувалося, це не принц Гаррі і Меган Маркл і не принц Вільям з Кейт Міддлтон.

Про те, з ким Її Величність найбільше любить спілкуватися у своїй родині пише The Sun. Як з'ясувалось, улюбленцями королеви є донька принцеси Анни - старша онука Зара, та її чоловік Майк Тіндолл.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Єлизавета завжди була дуже близька з Зарою, яка, як пише видання, в дитинстві часто отримувала "на горіхи" від королівської бабусі за погану поведінку.

Сьогодні 93-річна королева відчуває тісний зв'язок з 38-річною онукою та її 40-річним чоловіком, оскільки вони здаються їй більш "нормальними", ніж Кембриджі, пише видання. Королева і Зара обидві не відносять себе до "інтелектуалів". До того ж, Її Величність пишається досягненнями онуки в кінному спорті. У 2012 році Зара стала володаркою срібної медалі на літній Олімпіаді в Лондоні. Місіс Тіндолл і королева люблять коней і верхову їзду, і часто ведуть розмови на цю тему.

Зара і Майкл безтурботні і далекі від нинішніх "королівських драм", в центрі яких періодично виявляються Вільям і Гаррі зі своїми дружинами. З Зарою та Майком королева може триматися менш офіційно і не переживати через проблеми, які супроводжують стосунки герцогів Кембриджських і Сассекських.

Королева любить "простих людей", надаючи їм перевагу перед тими, хто їй постійно догоджає.

Єлизаветі ІІ також подобається почуття гумору Майка. Так, недавно він насмішив її, коли на відкритті Королівських перегонів в Аскоті несподівано витягнув зі свого циліндра його шоколадну копію - подарунок для старшої доньки. А колись потішив королеву, підібравши накладні вії, які відвалилися у якоїсь гості, і причепив їх собі на верхню губу, імітуючи вуса.

"Королева добре ладнає з принцом Вільямом і Кейт, але їхні стосунки з нею не настільки легкі і веселі", - пише видання.

Герцог і герцогиня Кембриджські також із задоволенням спілкуються зі своїми родичами і часто виходять з ними на сімейні прогулянки з дітьми.

До слова, Зара не є принцесою, оскільки її мати свого часу відмовилася від королівських титулів для неї і її брата Пітера, які їм запропонувала Єлизавета ІІ. Зара завжди підкреслювала, що дуже рада такому рішенню мами, оскільки воно дозволило їй користуватися набагато більшими можливостями, ніж титулованим членам сім'ї, і вести більш спокійне життя.

Зара вийшла заміж за колишнього капітана збірної з регбі Тіндолл в 2011 році. У них дві доньки - п'ятирічна Міа Грейс і однорічна Лена Елізабет.

Нагадаємо, Меган Маркл дуже розгнівала королеву Єлизавету II.

Як повідомляв Знай.ua, Єлизавета II не покликала Меган Маркл на головне свято року.

Також Знай.ua писав, що Королева Єлизавета II вразила світ яскравим вбранням