Меган Маркл і принц Гаррі остаточно відокремилися від принца Вільяма і Кейт Міддлтон, передає видання People.

Відтепер герцоги Сасекські та Кембриджські не будуть спільно працювати в Королівському благодійному фонді. Варто відзначити, що принц Гаррі і Меган Маркл вирішили створити власний благодійний фонд. При цьому обов'язки королівських пар будуть розділені.

Штаб-квартира Королівського благодійного фонду залишиться в Кенсингтонському палаці, де заправляти справами будуть Кейт Міддлтон і принц Вільям. А Меган Маркл і принц Гаррі організовують собі штаб-квартиру в Букінгемському палаці.

За словами офіційних представників Королівського фонду, таке рішення було прийнято після аналізу його структури. Однак вони запевнили, що співпраця двох королівських сімей збережеться, так як у них є один спільний проект, який розірвати буде неможливо - Heads Together по захисту психічного здоров'я.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі вирішили повністю відокремитися від своїх родичів, і у своєї резиденції в Фрогмор-хаус вони захотіли створити і власний незалежний королівський двір.

Раніше Знай.uа повідомляв, кортеж Міддлтон і принца Вільяма спровокував ДТП.

Також Знай.ua писав, Єлизавета II не покликала Меган Маркл на головне свято року.