Найстрашніша в світі ядерна катастрофа на Чорнобильській атомній електростанції відбулася в Прип'яті ще в 1986 році, та її вплив все ще відчувається сьогодні. На місці аварії знаходиться 30-кілометрова зона відчуження, яка все ще сильно забруднена радіацією, випущеною після аварії.

Одна, не дивлячись на це, природа стала поглинати цілі будинки, вулиці і райони зони відчуження. Про це пише Bored Panda і публікує фото, як виглядає Чорнобиль сьогодні.
"Кажуть, що там живе понад 60 різних видів ссавців, включаючи вепра і лося. Це дійсно показує силу природи, її неймовірну можливість самостійно відновлюватися, коли нас немає поруч ", - пише видання.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Абсолютно не перетворившись на безплідну пустиню, як багато хто передбачав після катастрофи, за відсутності людей, природа вибухнула буйністю та біорізноманіттям.

Доказ цього можна побачити на вражаючих фото, які демонструють, як сірі бетонні блоки крок за кроком поступаються зелені, оскільки рослини і дерева повільно поглинають руїни колишнього радянського міста.

Тут також можна зустрітись з місцевими представниками дикої природи, які виглядають абсолютно здоровими, незважаючи на сильно забруднені землі навколо них.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, містичний захід у зоні відчуження Чорнобильської АЕС змусив українців повірити у легенди