Спливла страшна правда про матір душогуба Даші Лук'яненко

Марія Тарасова, мати підозрюваного у звірячому вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко в селі Іванівка Одеської області просила волонтерів знайти адвоката її синові. Про це в ефірі програми "говорить Україна" розповіла волонтер, яка займалася пошуками дівчинки, Еліна Черкай.

Зеленський "завойовує" СБУ: ще три нові призначення

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський продовжує приймати кадрові призначення в СБУ. Так, Глава держави своїм указом призначив Дмитра Нескоромного заступником голови СБУ.

Порошенко перед виборами отримав однозначну оцінку від українців: "Ну точно на кнура схожий"

Відомий блогер Михайло Шнайдер розкритикував європейський шлях колишнього президента Петра Порошенка. Так, на своїй сторінці в Facebook він опублікував кадр з агітаційним банером Петра Порошенка в заростях.

Верховна Рада
Верховна Рада

Не тільки гречкою: кандидати придумали, як непомітно присвоїти голоси українців

Грубими порушеннями напередодні парламентських виборів в Україні є незаконна агітація та непрямий підкуп виборців. Про це розповіли представники організації "Опора". Наприклад, нещодавно, за їх словами, політичні сили під виглядом благодійних організацій нібито пропонували виборцям товари і послуги на пільгових умовах, або зовсім безкоштовно.

платіжки за комуналку
платіжки за комуналку

Газові гойдалки: українців попередили про нові тарифи з 1 липня

Ціни на блакитне паливо для споживачів стали менше. Про це повідомили представники НАК "Нафтогаз України". За наявною інформацією, з 1 липня промислові споживачі платитимуть за газ за новими тарифами.