Літо радує українців не тільки теплими днями, але і довгоочікуваним сезоном відпусток. Прийшов час знайти місце для відпочинку - це дуже актуально для жителів Запорізької області, які люблять відпочивати в акваторії Азовського моря.

З подібним настроєм черговий відеоблогер записував відео, перебуваючи практично по плечі у воді. Поруч плавав син на надувний іграшці-акулі, потрапляючи в кадр. Варто зазначити, що до другої хвилини все було добре, проте незабаром маленький хлопчик зісковзнув з акули і почав тонути. Тато в цей момент продовжив знімати відео і навіть не звернув увагу на свою ж дитину.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Глядачі ж відразу побачили, що щось не так. І вся увага під відео присвячена хлопчикові. Тим не менш, закінчилося все добре, хлопчик виплив, почувши від батька похвалу. Однак, чи варто було воно того? Відео дивитися з 2 хвилини 50 секунд.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, в Одесі катують відомих артистів: стікають кров'ю і голодують, мучителів вивели на чисту воду.

Як повідомляв Знай.uа у Дніпрі потонув чоловік: тіло виловила сестра загиблого, щось тут нечисто.

Знай.uа писав, відпочинок без шашликів: українцям категорично заборонили смажити м'ясо і овочі.