У вівторок, 2 липня, пройшли слідчі дії щодо 4 українських полонених моряків. Тепер звинувачення в остаточній редакції пред'явлено слідством СУ ФСБ Росії 13 морякам.

Про це повідомив координатор адвокатів українських моряків Микола Полозов у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Тривають слідчі дії щодо військовополонених українських моряків. В ході сьогоднішнього дня обвинувачення в остаточній редакції було пред'явлено ще чотирьом військовополоненим. Всього звинувачення в остаточній редакції вже пред'явлено 13 військовополоненим українським морякам", – написав Полозов.

Також він назвав імена моряків, з якими проводилися слідчі дії і були пред'явлені звинувачення в остаточній редакції. Це Владислав Костишин, Олег Мельничук, Сергій Чулиба і Василь Сорока. Військовополонених моряків та їх адвокатів також ознайомили з висновком комісійної ситуаційної судової експертизи.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський направив Володимиру Гройсману лист про розгляд питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності Павла Клімкіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Москві пройшло слідство проти українського військового моряка Дениса Гриценка.

Також портал Знай.uа писав, що Ігор Лесев відреагував на ситуацію з полоненими українськими моряками, порівнявши із "26 бакинськими комісарами" часів СРСР.