В мережі опублікували унікальне відео. На записі грузинські активісти зупинили автомобіль з російськими номерами, щоб відібрати у водія георгіївську стрічку.

На опублікованих кадрах чітко чутно, як активісти вимовляють фразу "Слава Україні". Також не обійшлося і без знаменитої пісні на адресу президента Росії Володимира Путіна. "Путін - ху*ло!" - приспівка, яку вигадали й уперше виконали вболівальники футбольного клубу "Металіст" у Харкові 30 березня 2014 року на спільному марші з фанами "Шахтаря". В результаті російської агресії проти України широко розповсюдилася, отримавши низку обробок і варіацій.

Відібрану у водія георгіївську стрічку юнак пов'язав на своє взуття. При цьому росіяни вже почали викликати поліцію зі словами: "на нас напали". Але ніхто і словом обмовився, що комуністична символіка в Грузії заборонена.

Як відомо, в Грузії, як і в Україні, Росію визнали окупантом. Тут регулярно проходять мітинги проти співпраці з Росією.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В коментарях пишуть розкритикували російських патріотів за комуністичну символіку.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"А до чого взагалі це була царська георгіївська стрічка, ще і в липні, ще й в чужій країні?😂😂 ви зажопинці ще якусь ганчірку придумайте наприклад на честь міфічних невської або куликовської битв і п'яно роздмухуйте ніздрі ось гордості і недоумкуватості", "бу-га-га-га, правильно-не*уй рашне шастать, сидіть в своїй засиРахе, жеріть стекломой і закушуйте солов'їним послідом.. Ось рашни тільки сморід і бруд..Пі*дуйте в Іркутськ, там ваш казковий вошьдь-недомірок зробив для лишнехромосомных ще одне море..ха-ха-ха-ха..", "Взагалі, якщо чесно в Грузії вона заборонена кожен хто збирається їхати в Грузію може прочитати на сайті що можна робити що немає типу як треба себе вести, щоб не порушувати закон країни якщо так можна висловитися", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, "Продався і ск*вився. Найближчого друга посадили...": Саакашвілі зізнався Пальчевському в тому, чого не знали навіть найближчі.