Подружжя Зеленських Володимир і Олена із офіційним візитом прибули до Канади. Про це стало відомо із повідомлення, опублікованою Оленою Зеленською в соцмережі.

"Прилетіли до Канади, завтрашній день обіцяє бути дуже насиченим цікавими зустрічами та корисними справами, а сьогодні небагато часу на прогулянку та вечерю. Добраніч, Канадо та добрий ранок, Україно!", - написала перша леді у своєму Іnstagram.

Також Олена Зеленська оприлюднила світлину, як їх із Володимиром застрічали із літака - з хлібом-сіллю, як-то кажуть, в найкращих українських традиціях, адже спеціально для зустрічі приготували українське вбрання. Перша леді зійшла із трапа літака у легкій чорній сукні, а президент - в діловому чорному костюмі, повідомляє Politeka.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українці у коментарях засипали Зеленських компліментами: "Приятно смотреть на Президента и Первую Леди", "Идеальная первая леди👍🔥💣", "Плодотворных вам встреч на Канадской земле👍🙌👏", "Какая же вы очаровательная и приятная😍🤗! успехов вам к поездке🤗".

Нагадаємо, дружина Зеленського розповіла про сімейне життя

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Зеленського не стримала емоцій на дебатах: палкий поцілунок потрапив на відео.

Також Знай.ua писав, Олена Зеленська поділилася секретом щасливої родини