Українцям показали нові розцінки на газ

Українцям показали нові розцінки на газ. Ціни на блакитне паливо для споживачів стали менше. Про це повідомили представники НАК "Нафтогаз України".

За наявною інформацією, з 1 липня промислові споживачі будуть платити за газ за новими тарифами. Зокрема, монополіст знизив ціни на природний газ для промислових споживачів з 1 липня 2019 року.

Подробиці звірячого вбивства гардеробниці Верховної Ради

У Київській області сьогодні знайшли мертвою 66-річну Антоніну Шпир. Ця жінка була відома практично всім депутатам і журналістам: вона багато років працювала гардеробницею у Верховній Раді.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Ті, хто її знав, називали її не інакше як "тьотя Тоня" і вважали найбільш позитивною людиною, який коли-небудь зустрічав їх в українському парламенті.

Лідери Європи приїдуть на саміт "Україна-ЄС"

8 липня в Київ на 21-му саміті "Україна - ЄС" будуть присутні голови Європейської Ради Дональд Туск та Європейської комісії Жан-Клод Юнкер, а також верховний представник Європейського Союзу Федеріка Могерини і єврокомісар Йоханнес Хан.

На заході буде прийнято спільну заяву і підписано 5 фінансових угод. Про це розповіли в МЗС України.

Гройсман забув про п'яти роках у влади

Премьер-міністр України, лідер партії "Українська стратегія Гройсмана" Володимир Гройсман на передачі "Право на владу" розповів своє бачення вирішення конфлікту на Донбасі.

"В нашій країні йде війна. Путін напав на Україну і його завдання полягає в тому, щоб нас дестабілізувати і роз'єднати. На жаль, в цьому він використовує проросійські сили всередині України. Я впевнений, що ми повинні об'єднатися з усім світом, щоб змусити Путіна виконувати Мінські угоди. Головна війна буде розгортатися в парламенті", - заявив Гройсман.

Разумков попередив про небувалі катастрофи

Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков на передачі "Право на владу" прокоментував можливий зрив виборів.

Як відомо, шостий Апеляційний суд України зобов'язав ЦВК провести пережеребьевку партій на вимогу "Аграрної партії України", тому що партії "Рух нових сил" Саакашвілі дали номер без жеребкування.