Сьогодні, 6 липня, в південних і східних областях України синоптики оголосили штормове попередження.

Цю інформацію повідомили в Українському гідрометеорологічному центрі.

У повідомленні говориться, що стихія залишить у спокої лише деякі райони Чернігівської, Київської та Волинської областей.

"6 липня вдень у південних та східних областях місцями грози і шквали 15-20 м/сек. 5-6 липня в Україні, крім більшості районів Чернігівської, Київської і Волинської областей, надзвичайний рівень пожежної небезпеки".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Штормове попередження поширюється на Миколаївську, Херсонську, Запорізьку, Луганську, Донецьку та Харківську області.

Нагадаємо, що в Україні у суботу, 6 липня очікується температура до +28 градусів, у неділю ще тепліше. На Івана Купала синоптики попередили українців про короткочасні дощі.

Погода в Україні 6 липня, в суботу буде основному теплою очікується +23… +26 градусів, на півдні до +28 градусів. У неділя буде трохи тепліше: в протягом дня +24… +28 градусів, на півдні до +30 градусів. У Сумської області і Карпати +20… +24 градуси.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що у цьому році літо в Україні відрізняється надзвичайно високою температурою.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 5 липня в Україні очікується дощова і сонячна погода; десь буде жарко, а десь прохолодно.