Житель села Іванівка з Полтавської області 3 липня виявив поруч з приватним домогосподарством дивовижного звіра і вбив його. Мешканці стверджують, що це знаменита чупакабра.

Олександр Близнюк працював біля будинку. Він почув гавкіт собак, які бігали навколо купи дров. Чоловік підійшов ближче і побачив у купі дров щось страшне. Невідома досі тварина блискучими очима дивилась просто на нього. Він з переляку прибив її палицею по голові.

"Спочатку я подумав, що це лисиця, - пояснює Олександр. - Почав виганяти її з криївки, раптом вискочила незрозуміла істота. З переляку я схопив палицю і вдарив тварину по голові".

Іванівська чупакабра один в один схожа, на вбиту минулого року істоту. Від удару тварина померла на місці. Можливо, це та ж сама особина. Дивне створіння чоловічого роду викликало неабияке занепокоєння місцевих мешканців.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами чоловіка, який спіймав чупакабру на власному подвір’ї, тварина жлодних звуків не подавала, мовчки сиділо і все - не гавкало, не шипіло. Добре, що собаки зачули неладне і видали господарю страшне створіння.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Місцеві мегканці співставили фото і відео з інтернету і вирішили, що ця невідома істота - точно чупакабра.

Нагадаємо, чудовисько на популярному українському курорті може зірвати пляжний сезон: "Вночі живиться жінками".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Перу виявили черепнезвичайної форми

Також "Знай.ua" писав, якщо це не інопланетянин, то хто: дивна істота випадково потрапила в кадр і перелякала мережу.