Міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул продовжує перетворювати місто в якусь подобу заповідника Радянської епохи.

Незадоволеність виражається у скаргах на те, що відбувається, відправлених у всі можливі інстанції, повідомляють Акценти.

Вілкул-старший займає пост мера Кривого Рогу з кінця 2010-го року. Багато городяни впевнені, що за дев'ять минулих років при ньому не те, що не було змін на краще, але все набагато сумніше. Зокрема, на незручності городян ніхто не звертає уваги, поскаржитися нікому, ніхто не хоче приймати ніяких заходів.

"Вілкулу шухер не потрібен. Нещодавно п'ятдесят тисяч чоловік сиділо в спеку без світла, магазини в тому числі. Сільпо біля Мерії взагалі залило, начебто навіть дах провалився. Але реакції нуль - сидимо на місці рівне", - написав один з користувачів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Мою знайому зґвалтували і вбили на день міста - хоч би хни", "Ви взагалі уявляєте, наскільки великим повинен бути резонанс? День міста, світлий час доби, один з центральних парків, купа поліції, Нацгвардія. А у них під носом вбивають сімнадцятирічну дівчину", - написали люди.

Нагадаємо, рардеробщицу Верховної Ради жорстоко вбили, зґвалтували і викинули

Раніше Знай.ua повідомляв, львовянка вбила себе страшним способом.

Також Знай.ua писав, стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко