На Львівщині змія вкусила літню жінку та дитину. Зараз вони перебувають у реанімації, а за їхнє життя борються лікарі.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався у суботу, 6 липня, в Сколівському районі Львівської області.

"06 липня о 18:05 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні з діагнозом – укус змії лівого гомілковоступневого суглоба в стані середньої важкості поступила жінка, 1950 року народження. Потерпіла - мешканка с. Либохора, Сколівського району", - йдеться у повідомленні рятувальників.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У той же день о 23:20 надійшло повідомлення про те, в реанімаційне відділення потрапила дитина 2010 року народження. Хлопчика госпіталізували з діагнозом "укус змії лівої руки". Відомо, що потерпілий - житель села Климець Сколівського району.

Смерть львів'янина від ліфта
Смерть львів'янина від ліфта

Зазначимо, що нещодавно у ліфтовій шахті новобудови Львова знайшли тіло чоловіка. Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці смерті, встановили особу загиблого - 32-річний мешканець Городоцького району, робітник. Також встановили приблизний час смерті - 17.30, причиною ж стало падіння ліфта у шахту з висоти 5-го поверху.

Нагадаємо, що співробітники сектора реагування патрульної поліції одного з районів Харківської області розробили злочинну схему, за допомогою якої наживалися на нетверезих водіях.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі копи "кришували" борделі: накрили за цікавим заняттям.

Також "Знай.ua" писав, у Києві чоловік стрибнув з мосту прямо на проїжджу частину, погано стало навіть копам.