Переможниця "Євробачення 2018" ізраїльська співачка Нетта Барзілай вразила українців виступом в ефірі фіналу п'ятого сезону українського шоу "Голос. Діти" на каналі "1+1".

Популярна артистка Нетта Барзілай, яка зняла кліп у Києві, заспівала у прямому ефірі суперфіналу шоу "Голос. Діти 5" у неділю, 7 липня, на телеканалі "1+1". Примітно, що переможниця Євробачення 2018 вперше відвідала Україну.

Відео опублікували на YouTube-каналі "Голос країни". Вона виконала соло композицію Nana Banana, а разом з учасниками проекту "Голос. Діти" – пісню Toy, з якою перемогла у Португалії на "Євробаченні" в 2018 році.

Нетта Барзілай (Netta) стала однією з запрошених зірок у 7 випуску ювілейного сезону проекту "Голос. Діти 5". Харизматична артистка, яка принесла перемогу Ізраїлю на конкурсі минулого року потішила українців свіжим синглом "Nana Banana".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Окрім Нетти в прямому ефірі "Голос. Діти 5" з'явилися MONATIK, KAZKA, The HARDKISS та Мішель Андранде. Фінальний випуск шоу став справжнім сюрпризом для глядачів і самих учасників.

Нагадаємо, коли відбудеться суперфінал популярного шоу і хто проходить.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Євробачення 2020: Амстердам в прольоті, подробиці скандального рішення.

Як повідомляв Знай.ua, гаряча ведуча "Євробачення 2019" показала, як стогне і потіє.