Незвичну, але реальну історію розповіла керівник благодійного фонду "Берегиня" Дарія Гайдукевич. Наречені з Ізмаїла Одеської області заради благої справи відмовилися від квітів на своєму весіллі. Не тому що вони не люблять квіти. Молодята вирішили, що зекономлені на квітах кошти можна направити на куди більш потрібну справу.

Проблема у знедолених діток, які залишились без батьків, зазвичай одна - не вистачає банально взуття… Якщо ще одяг і іграшки їм приносять ті, які використовувались, із взуттям вгадати важко. Адже розміри у всіх різні.

"Хочу з усіма поділитися, якими чудовими людьми є наші друзі. У у травні хлопців було весілля. Знаючи, що я працюю в сфері благодійності, Діма і Наташа звернулися до мені і попросили дізнатися, яка допомога потрібна на даний момент в нашому Будинку малятка. Виявилося, що малюкам катастрофічно не вистачає літнього взуття. Недовго думаючи, наречені сказали всім своїм гостям: "Не даруєте нам на весілля квіти. Замість цього покладіть в бокс суму, яку розраховували витратити на букет". На боксі, в який кидали гроші, було написано: "Квіти - це добре, але ми купимо діткам взуття", розповіла волонтер.

На зібрану суму молодята купили 20 пар красивою дитячого взуття, попередньо дізнавшись у персоналу Будинку малятка всі деталі щодо того, які саме босоніжки і яких розмірів дітям підійдуть.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще
Як часто ми чуємо фразу "шафа ломиться від непотрібних предметів, а подіти їх нікуди"? У той же час завжди є люди, для яких ваш "мотлох" - це корисні та, навіть, необхідні речі. Ось і виходить, що у когось є надлишок абсолютно непотрібних покладів, а хтось насилу зводить кінці з кінцями. Тому небайдужі вирішили і власними силами зібрали речі для нужденних.

Добра, гідна наслідування історія зараз активно обговорюється в соцмережах. Можливо, ініціатива молодят знайде послідовників.

Тож, хто бажає подарувати свою любов – даруйте. Є люди у світі, які цього по-справжньому потребують.

Нагадаємо, дніпровський ромео зробив пропозицію дівчині в несподіваному місці: запам'ятає на все життя, відео.