З 1 липня 2019 року в Україні підняли пенсії для десятків тисяч громадян, які вийшли на заслужений відпочинок, на 2000-5000 грн.

Про це розповіли представники уряду, - пише "Сьогодні".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

пенсіонери

З 1 липня 2019 року зросли пенсії для 33 тис. військовослужбовців-ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС на 2000-5000 грн. Про це повідомляється на урядовому порталі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо розмір їхніх пенсії становив 3800-5500 грн, він підвищився до 5800-10500 грн.

До того ж, з 1 липня зросли пенсії для 43 тис. осіб, які отримали інвалідність під час антитерористичної операції та операції Об'єднання єднаних сил на Донбасі. Якщо нарахування булі 3500-4400 грн, вони зросли до 5600-10100 грн.

Як розповіли в Кабміні, підвищення. що відбулось цього місяця загалом охопило українців, у яких були свого часу невеликі зарплати, але при тому вони мають великий трудовий стаж.

Як зазначим глава уряду Гройсман, це були разові виплати.

пенсія

"Це вже п'ятдесят п'яте підвищення! Нічого скасовувати непотрібно. Це системний крок", – підкреслив він.

Нагадаємо, на українців чекають кардинальні зміни в трудовому законодавстві.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Держстаті назвали найбільш дефіцитні та затребувані проіесії в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що незабаром в Україні розпочнеться другий етап реалізації системи накопичувальних пенсій. Для цього створені всі умови.