Путінські терористи на Донбасі цинічно атакували бійців ЗСУ.

Інформацію про обстріл підтвердила прес-служба 24 ОМБр імені Короля Данила Facebook.

Як повідомили представники ЗСУ, окупанти накрили вогнем наших захисників на околицях Мар’їнки.

Відзначається, що російсько-окупаційні формування "Л/ДНР" вели вогонь по позиціях сил ООС в Мар’їнці з переносної установки для розмінування, яку вони встановили прямо біля будинків мирних жителів тимчасово непідконтрольного Україні населеного пункту Олександрівка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Згодом бойовики злили мережу відео, як обстріляли бійців ЗСУ з установки для розмінування.

"На це відео бойовики зухвало зафіксували власні злочини проти цивільного населення і бійців, захищають околиці Мар’їнки", — йдеться у підписі до відео.

Військові також звернули увагу на неадекватний сміх і коментарі окупантів, що звучать на відео обстрілу селища.

Проукраїнський блогер з Донбасу Necro Mancer виклав в Twitter скріншот повідомлення на сепаратистських ресурсах, в якому окупанти відкрито повідомляють про обстріл населеного пункту, і показує, з якоъ саме зброъ гатили терористи.

Відеофіксація злочинів бойовиків у Мар`їнці

На цьому відео бойовики зухвало зафіксували власні злочини проти цивільного населення та бійців, що боронять околиці Мар`їнки. Дане відео підтверджує, що незаконні збройні формування б`ють прямо з житлових вулиць н.п. Олександрівка, сподіваючись, що Збройні Сили України, піддавшись провокації, відкривають вогонь у відповідь, що дасть їм змогу далі поширювати свої брудні фейки. Враховуючи, що їм це не вдається, ми фіксуємо факти спеціального підриву бойовиками будівель цивільного населення тимчасово окупованих територій, які видаються за обстріли ЗС України, для дискредитації наших підрозділів. За кадром можна почути наскільки неадекватною є поведінка російських найманців, а також реакція на власні злочини, яких вже на скільки багато, що вони і не намагаються їх приховувати. Дуже сподіваємось, що ці кадри побачить в першу чергу місцеве населення, яке проживає на тимчасово окупованих територіях та зробить для себе висновки. Матеріали за даним злочином будуть надані в СЦКК. #jfo #оос #ато #донецьк #олександрівка #марьинка #донецк #александровка #война #сцкк

Geplaatst door 24 ОМБр імені короля Данила, прес-служба op Maandag 8 juli 2019

Нагадаємо, Зеленський з Туском термыново прибули на Донбас.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок: нова система сподобається усім.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підрахував, як дорого обійдеться відбудова Донбасу: зацвіте, мов райський сад.