Перед парламентськими виборами партія "Слуга народу" створила систему, за допомогою якої виборці зможуть дізнатися номер свого округу. Про це повідомляється у Телеграм-каналі "Команда Зеленського".

Так, за посилання українці зможуть дізнатися номер свого округу, заповнивши дані про місце реєстрації. Крім того, виборці зможуть побачити депутата, який обирається по їхньому округу і прочитати його програму.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше повідомлялося, що 6 липня відбудеться останній з'їзд партії "Слуга народу", під час якого буде представлено остаточний список кандидатів у депутати на позачергових виборах у Верховну Раду. Про це повідомив журналіст Олександр Дубинський в Facebook.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"6 липня відбудеться фінальний з'їзд партії "Слуга Народу", під час якого буде остаточно відфільтрований список кандидатів у депутати. Переконаний, з нього повинні викреслити людину Гонтарєвої-Рожкової, пособницю розграбування банківської системи, яку проштовхнув у список російський банківський капітал", - написав він.

Нагадаємо, Пальчевський вибухнув гнівом через жадібності Порошенка.

Раніше Знай.ua повідомляв, Коломойський ошелешив заявою про ситуації на Донбасі.

Також Знай.ua писав, стильна Олена Зеленська показала всьому світу, що таке українська краса.