Кандидат на посаду судді Верховного Суду вінничанка Лариса Ковальчук поділилася з членами кваліфікаційної комісії секретом, як економити при відпочинку на Сейшельських островах і інших екзотичних курортах. Відео її розповіді потрапило в Інтернет і потішило тисячі українців.

Саме та частина відповідей судді Вінницького міськсуду Л. Ковальчук, яка стосується сімейного відпочинку, опубліковано в співтоваристві "Схеми: корупція в деталях – RFERL". Жінка пояснила, що у неї хвора донька, і курс реабілітації успішніше проходить в теплому кліматі. Тому вона з чоловіком та дитиною воліє відпочивати на тих курортах, де знає, як заощадити. А в Дубай не літає. Вона поділилася своїми секретами під запис, що й викликало неоднозначну реакцію глядачів.

Суддя Лариса Ковальчук - про відпочинок

Куба, Сейшели... Суддя Лариса Ковальчук з Вінницького міського суду ділиться лайфхаками дешевого відпочинку на дорогих курортах: щоб зекономити, житло бронювати треба зазделегідь й у місцевих. Суддя пояснює, що клімат півдня підходить для лікування її доньки, а тому вона із сім'єю відпочиває і лікується одночасно. Також майже все життя пані Ковальчук крокує зі своїм чоловіком пліч-о-пліч, бо за дивним збігом обставин працювати у місцевий суд їх призначили в один і той же день. Попри досить слабкі аргументи щодо своїх статків і те, що суддя Ковальчу фігурує в антирейтингу Руху ЧЕСНО. Фільтруй суд, члени Вища кваліфікаційна комісія суддів України пропустили її далі і вже скоро ми дізнаємось, чи стане вона суддею нового Верховного Суду. Повне відео співбесіди є за посиланням: http://bit.ly/2qcaHkN (09.03.15-10.07.59)

Geplaatst door Схеми: корупція в деталях - RFERL op Woensdag 24 mei 2017

Суддею Лариса Ковальчук стала в один день зі своїм чоловіком, а офіційні доходи яксь не дуже "узгоджуються" з поїздками по тропікам. Разом з тим, Вища кваліфікаційна комісія пропустила її далі. Мабуть, задовольнили поради.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Нагадаємо, тисячі пенсіонерів дочекалися підвищення: комусь пощастить отримати більше всього.

Як повідомляв Знай.uа, спати до 12 і працювати на дивані: нове законодавство полегшить життя українцям.

Знай.uа писав, трудові зміни: українців чекає новий графік і обідню перерву.