У середу, 10 липня було ухвалено постанову КМУ, завдяки якій почнеться розвиток унікального проєкту, електронної послуги нового покоління — єМалятко.

Цю інформацію повідомили у Telegram-каналі "Команда Зеленського".

Відтепер українці зможуть отримати 10 послуг, пов'язаних з народженням дитини, за однією онлайн або офлайн заявою та ще й одразу в пологовому будинку.

"Реєстрація народження та місця проживання, присвоєння податкового номеру, допомога при народженні і т. д. Крок за кроком ми перетворюємося на згуртовану країну безмежних можливостей." йдеться у повідомленні

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

У Зеленського підкреслили, що це перша в світі практика, коли можна буде з одним документом отримати аж 10 державних послуг.

Нагадаємо, Зеленський озвучив умови зняття економічної блокади з Донбасу. У Києві в понеділок, 8 липня, стартував саміт Україна-ЄС. На ньому виступив президент України Володимир Зеленський, який заявив про те, що економічна блокада з Донбасу може бути знята при певних умовах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський передбачив статус російської мови на Донеччині.

Також Знай.ua писав, Зеленський видав указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.