При потраплянні протитанкової керованої ракети у вантажний автомобіль з колони, в якій їхав глава підконтрольної Києву Донецької обласної державної адміністрації України Павло Кириленко, загинув один український військовослужбовець, ще один отримав поранення.

Про це повідомляє Facebook операції Об'єднаних сил.

Кривавий інцидент стався близько 15 години біля південної околиці Гранітного. Ракета потрапила в кузов військової вантажівки. Кириленко не постраждав. Президент України Володимир Зеленський вже назвав обстріл військової колони в Донбасі спробою зірвати переговори в "нормандському форматі".

Нагадаємо, що в соцмережі терорист "ДНР" Олександр Марусенко благає про допомогу. За його словами, після отримання поранень, йому відмовляють у допомозі. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій (Штірліц) Штефан, опублікувавши його звернення в мережах.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що путінські окупанти скаржаться на те, що знімальна група російського телеканалу нібито потрапила під обстріл українських військових.