Венедиктов передав Зеленському лист від матері полоненого журналіста Вишинського

Головний редактор "Еха Москви" Олексій Венедиктов передав президентові України Володимиру Зеленському лист від матері журналіста Вишинського, якого тримають під вартою в Україні, звинувачуючи у державній зраді.

"Вони, мабуть, пам'ятаючи про мою роль у справі журналіста Івана Голунова, звернулися до мене з таким проханням. Я, в свою чергу, знайшов серед нової команди українського президента знайомого і нещодавно він мені підтвердив, що адресат отримав лист", - заявив Венедиктов.

Зеленський анонсував "зелений коридор" в Чорнобилі

Президент України Володимир Зеленський заявив про необхідність створення "зеленого коридору" для туристів в чорнобильській зоні відчуження.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Глава держави підписав указ для перетворення зони відчуження ЧАЕС на економічно активну територію України.

Про це Володимир Зеленський заявив під час відвідання Чорнобиля 10 липня, йдеться на сайті президента.

Туристи вперше побачать зловісний "саркофаг" зсередини на Чорнобильській АЕС

На ЧАЕС введуть в експлуатацію новий конфайнмен - про це заявив голова державного агентства з управління Зоною відчуження Віталій Петрук.

Крім того, за його словами, Сховище відпрацьованого ядерного палива-2 також знаходиться на стадії холодних випробувань.

Пляжники на Азовському морі до смерті злякалися повзучого монстра

На Азовському морі змія не на жарт налякала відпочиваючих. На популярному курорті люди вбили тварину, яка господарювала на березі моря. Терпіти таке сусідство вони не стали і з переляку поквитались із звичайним водяним вужем.

Науковці підтвердили, що змія, яку бачили на пляжі, і правда, Natrix tessellata – водяний вуж. Твраини вважаються санітарами природи і водяться на всьому узбережжі Азовського моря, харчуються ослабленою (нездоровою) рибою.

Стартував спеціальний додаток для українських підприємців

В Опендатабот з’явилася змога дізнатися, який бізнес сплачує єдиний податок, і слідкувати надалі за його статусом. Про це повідомляє сервіс Опендатабот.

"Якщо компанія чи ФОП втратить статус платника єдиного податку, то бізнесу буде донарахована кількість податків, яку компанія повинна була б сплатити, якби вона була на загальній системі оподаткування. Тому компаніям та ФОП, які сплачують єдиний податок, варто підписатися на зміни по своїй компанії", — зазначили в Опендатаботі.