Головний редактор "Еха Москви" Олексій Венедиктов передав президентові України Володимиру Зеленському лист від матері журналіста Вишинського, якого тримають під вартою в Україні, звинувачуючи у державній зраді.

"Вони, мабуть, пам'ятаючи про мою роль у справі журналіста Івана Голунова, звернулися до мене з таким проханням. Я, в свою чергу, знайшов серед нової команди українського президента знайомого і нещодавно він мені підтвердив, що адресат отримав лист", - заявив Венедиктов.

Олексій Венедиктов

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, українська сторона пообіцяла дати відповіть протягом години. Журналіст зазначив, що не знає, про що йдеться в листі, тому що він "особистий".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як відомо, главред порталу РІА "Новини-Україна" Кирило Вишинський затриманий у Києві 15 травня 2018 року. Він звинувачується в державній зраді і перебуває під вартою у Херсоні.

Кирило Вишинський

Нагадаємо, Євросоюз вимагає у депутатів прийняти закон Зеленського.

Раніше Знай.uа повідомляв, українські силовики допитують головного свідка і співучасника трагедії МН17.

Також Знай.ua писав, Зеленському запропонували змінити ЗСУ за прикладом Ізраїлю.