На дорогах Дніпра був помічений наці-мобіль - джип омальований символікою правого спрямування. Про це написав у своєму Facebook директор Українського єврейського комітету Едуард Долинський.

Долинський опублікував фотографію джипа, зроблену Сергієм Черкаським, і звернув увагу на велику кількість правої символіки, намальованій на машині.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У Дніпрі засікли справжній наці-мобіль з повним наці-тюнінгом: він прикрашений нацистським символом "Вольфсангель", нацистським орлом і має держномер "14-88"- символ неонацистів. Цікаво, кому належить цей націмобіль?" - задається питанням автор поста.

Нацисти окуповують Дніпро

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Вольфсангель" (вовчий гак) був символом дивізії СС "Дас Райх". У дзеркальному вигляді він присутній в емблемі полку Національної гвардії України "Азов".

14/88 - це кодовий символ так званих "білих патріотів", в якому зашифровані фраза з 14 слів члена організації білих сепаратистів "The Order" Девіда Лейна та нацистське вітання "Heil Hitler!".

Нагадуємо, що вчені показали секретний тунель нацистів, в якому заховані коштовності

Як повідомляв портал Знай.uа, Гітлер міг перетворити весь світ на ядерний попіл, йому завадила випадковість

Також портал Знай.uа писав, злочини Другої світової показали в моторошних кадрах